Mijn naam is Godelieve Döll.

Mensen inspireren, is wat ik graag doe. Al jarenlang ontwikkel en geef ik cursussen, trainingen en workshops voor kinderen, volwassenen en voor het onderwijs.

Kijken met nieuwe ogen naar de dingen om je heen. Verzamelen van materialen en er dan mee gaan experimenteren om van niets iets te maken. Dat is wat ik fijn vind om te doen.

Iets maken is een plezierige bezigheid. Het geeft je het gevoel dat je leeft en stimuleert allerlei gebieden in het brein.

Dit wil ik meegeven: dat je kunt uitproberen; dat niets fout kan gaan maar een nieuwe ervaring geeft; dat je daarna trots kunt zijn op je wat je hebt gedaan.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen in aanraking te brengen met Kunst. Kunst heeft het vermogen om je anders naar je omgeving te laten kijken en het ongewone in het gewone te laten zien.

In mijn kunstlessen en projecten wil ik mensen laten verwonderen over, bewust te zijn van, en te durven doen. Alles om ze meer vertrouwen te geven in zichzelf en hun eigen handen en dat je het op je eigen manier mag doen! Daarbij is het proces belangrijker dan het eindresultaat.

Zin gekregen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.